Două persoane decedate au fost găsite în centrul municipiului

0
65

Un bărbat şi o femeie au fost găsiţi morţi, pe străzile din centrul municipiului, fără a se ştii deocamdată cauzele care au condus la decesul acestora. Este vorba despre o femeie de aproximativ 60 de ani, care a fost găsită într-o clădire dezafectată de pe strada Mihail Kogălniceanu, într-un adăpost doar cu pereţi şi stâlpi, unde se depozitau gunoaie. Femeia nu a fost încă identificată, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea identităţii.

De asemenea, un bărbat de 69 de ani a fost găsit decedat la intrare în hala din Piaţa Mihai Viteazu. Poliţiştii l-au identificat, stabilind că nu există suspiciuni cu privire la decesul acestuia. Se pare că trecătorii l-au observat, alertând autorităţile . Ambele persoane decedate au fost găsite în cursul dimineţii. E posibil ca temperaturile scăzute de duminică noaptea să fi contribuit la sfârşitul tragic al celor doi.

În cele două cazuri, nu sunt suspiciuni cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de omor. În urma necropsiei, va fi stabilită cauza morţii. „În ambele cazuri, s-a efectuat cercetarea la faţa locului. Nu sunt suspiciuni cu privire la cauzele decesului. Conform procedurii, cele două cadavre au fost transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului”, ne-a declarat Ovidiu Liber, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.