Finala începe mai repede!

0
130

baschetÎn urma unor negocieri în „patru”, între Federaţie, Digi Sport şi cele două finaliste ale Ligii Naţionale feminine de baschet, s-a convenit programul disputării primelor trei meciuri ale ultimului act, care se joacă după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Stabilite iniţial pe 30 aprilie şi 1 mai, primele două meciuri au fost devansate cu o zi, urmând să se joace pe 29 şi 30 aprilie. Ambele partide vor începe la ora 20,00 şi vor fi transmise în direct pe Digi Sport. Meciul trei al finalei, programat la Arad şi transmis în direct de acelaşi post de televiziune, a fost devansat şi el cu o zi, urmând să se joace pe 7 mai, cu începere de la ora 19:45. Schimbările de ultimă oră sunt şi pe placul celor două cluburi, care au invocat posibilitatea unui număr mic de spectatori în cazul în care se juca pe 1 mai, dată la care sportul nu este o prioritate şi 6 mai, a doua zi de Paşti.
Revenind la semifinala cu CSM Satu Mare, managerul echipei arădene, Marcel Urban, a ţinut să-și felicite trupa: „Această calificare este răsplata muncii întregului colectiv. Parcurgem încă cel mai greu sezon din punct de vedere financiar de când sunt eu la această echipă, dar fetele au reuşit să treacă mental peste toate problemele şi să uite de restanţele pe care încă le mai avem faţă de ele. S-au comportat exemplar în semifinala cu Satu Mare, iar problemele nu s-au resimţit deloc în jocul nostru. Mulţumim şi minunaţilor noştri suporteri, care ca de fiecare dată au fost al şaselea jucător, contribuind şi ei la calificarea în finală.”
Spre ultimul act sunt îndreptate absolut toate gândurile Aradului. „Mergem în finală cu speranţa că vom face meciuri bune, chiar ne dorim să câştigăm acest campionat. Va fi o finală foarte grea, pentru că Târgovişte nu are niciun fel de pro­bleme, nici financiare şi nici de lot, aşa cum avem noi. Rivala noastră are toate atuurile, dar Aradul a surprins mult în ultimii ani şi nu de puţine ori am răsturnat calculele hârtiei. Avem un lot restrâns, la care sperăm să se adauge şi Milovanovic, în refacere după operaţie. Am făcut toate eforturile pentru a schimba data primului meci de la Arad, pentru că s-ar fi jucat a doua zi de Paşte şi riscam să nu avem sala plină”, a punctat Marcel Urban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.