Glasul arădenilor – Ce fel de mașină preferă arădenii, nouă sau veche?

0
82

Primele luni ale anului au adus cu ele și mai multe mașini în Arad. Pentru că înmatriculările din ultima perioadă au atins un număr destul de mare am decis să întrebăm arădenii ce mașini preferă ei, cele noi, sau cele vechi?
„Am avut o mașină mai veche îna­inte și am fost foarte mulțumit de ea, dar acum prefer mașina nouă. Mi-a luat ceva timp să o pot cumpăra pentru că prețurile lor nu sunt tocmai la-ndemâna oricui, dar eu zic că investiția a meritat. Îmi place să știu că nu a mai fost ma­șina cuiva înainte și știu sigur că o să mă pot folosi de ea cel puțin 10 ani”, spune Marian, 30 ani.
„Cred că oricine vrea o mașină nouă, dar a mea e puțin mai veche. Mi-ar plăcea să îmi cumpăr o mașină nouă, dar chiar nu cred că merită investiția. Adevărul e că nici salariul nu mă ajută prea mult și până acum n-am avut timp să strâng suficienți bani cât să îmi cumpăr ceva nou. Sunt mulțumit pentru moment cu ce am, atât timp căt merge, o folosesc”, ne zicea Laurentiu, 23 ani.
„Mașina mea are deja câțiva ani buni în spate și aveam de gând să o schimb, dar deocamdată nu e neapărat o prioritate. Când o să vină momentul, o să-mi cumpăr tot una veche. Diferența de bani e considerabilă când ai de ales între o mașină nouă și una veche și eu nu sunt dispus să dau o sumă extraordinară pe un obiect, eu așa văd mașina, un obiect. Prefer să investesc în alt­ce­va, costurile pentru o mașină nouă mi se par extraordinare și cred cu tărie că nu se merită. Eu unul nu aș da atâția bani, dar asta o zic poate și pentru că nu aș avea de unde
să fac rost de așa sumă cât să îmi iau una nouă, oricum ar fi, eu ră­mân la mașinile vechi”, zice Ma­rius, 47 ani.
„Îmi plac mașinile noi, cred că oricui îi plac, dar costurile pentru o mașină nouă se ridică la o sumă mult prea mare. Aș vrea să îmi pot lua o mașină nouă, dar de curând mi-am cumpărat una mai veche la un preț acceptabil. Dacă nu îți permiți ceva nou, poți face ca mine, iei ce îți place, dar cauți să fie mașina de câțiva ani, prețul scade, mașina e la fel de bună și cred că pe nimeni nu încurcă dacă a fost cineva îna­in­te care s-a folosit de ea”, ne povestea Laura, 27 ani.
„Categoric mașină nouă. Eu am circulat mulți ani cu o mașină veche, dar acum aștept să îmi ajungă ma­șina nouă acasă. Cred că nimic nu se compară cu o mașină nou-nouță și chiar de aceea am făcut tot posibilul să îmi cumpăr una. E adevărat că e o sumă destul de mare cea pe care o scot din buzunar, dar odată cumpărată, cu ea rămân probabil toată viața, investesc acum și după nu mai am treabă poate niciodată cu schimbatul ei”, declară Alexandru, 39 ani.
Daniela Buboiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.