Glasul arădenilor – Lumea mai apreciază produsele handmade?

0
137

Deoarece în fiecare obiect făcut de mână se investește timp, răbdare și talent, vrem să aflăm dacă aceste obiecte sunt apreciate pe măsura efortului. Știm că Aradul are magazine în care se vând produse handmade așa că suntem curioși cât de des intră arădenii în ele.

Lumea ocolește magazinele cu produse handmade pentru că le asociază cu prețurile mari. Nu pot spune că astfel de produse nu au un preț mai ridicat, știu că așa este, dar diferă foarte mult calitatea produsului pe care îl cumperi și longevitatea lui. Eu mă ocup cu vânzarea produselor de genul acesta și personal, sunt îndrăgostită de ele, de fiecare dată când pot, îmi cumpăr. Și pentru mine sunt prețurile cam mari, dar renunț să cumpăr două bluze și în schimb îmi mai iau o geantă sau ceva accesorii. Nu spun că e o regulă să ai în garderobă așa ceva, dar sunt foarte frumoase, de cele mai multe ori mai frumoase ca produsele pe care le găsești în toate magazinele mari”, ne spune Ioana, 26 ani.

Personal nu îmi amintesc să îmi fi cumpărat ceva făcut de mână, dar am primit destul de multe. Eu de multe ori mă uit când văd câte un magazin cu handmade-uri, dar prețul mă face să dau înapoi. Știu că dacă merg în mall, cel mai probabil plec cu ceva și mai scump de acolo, dar parcă tot nu reușesc să fac o investiție în lucrurile făcute manual. Cred totuși că o să încerc să îmi și cumpăr măcar niște accesorii pentru că sunt foarte frumoase și măcar știu că o să mă țină multă vreme”, zice Alina, 23 ani.

Am câteva lucruri, dar prea puține. Îmi plac, o să-mi mai cumpăr, dar de obicei trebuie să dai sume destul de mari pe lucruri destul de mici sau prea puține, așa că mai aștept puțn până la următoarea achiziție. Am câteva broșe, o geantă, dar cel mai mult îmi place blănița cumpărată iarna asta, doar că nu mai pot să o port acum. Cel mai probabil o să rămân tot la accesorii, nu cred că o să îmi cumpăr haine, niște brățări și poate ceva lanțuri parcă m-ar atrage mai mult”, povesteste Iulia, 21 ani.

Chiar aveam în plan să îmi cumpăr o geantă handmade pe care am văzut-o acum câteva zile. Nu am lucruri multe făcute de mână sau foarte mari pentru că toate astea costă. Ce am ar fi o ie care știu sigur că e făcută manual și deja o am de câțiva ani, broșe, brățări, un portofel și două sau trei genți. Mie cel mai mult îmi plac gențile handmade, arată foarte bine, îmi cumpăr, dar în timp”, ne zice Simona, 28 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.