ICIM e favorită să spargă gheaţa pe litoral, cu Phoenix

0
134

FCC ICIM a ajuns în ingrata postură de a juca duelul suferinţei în grupa roşie a Ligii Naţionale de baschet. Fără victorie după şase etape şi cu prestaţii mult sub aşteptări, arădencele au o singură opţiune pe litoral, în faţa celeilalte formaţii ce nu a cunoscut încă gustul succesului, Phoenix Constanţa, promovată totuşi din grupa inferioară valoric.
Plecarea bosniacei Deura a tulburat iar apele în tabăra ICIM-ului, aşa că oficialii clubului sunt nevoiţi să caute noi soluţii pentru întărirea lotului, posturile de extremă şi pivot fiind destul de slab acoperite. La Constanţa e rost de spart gheaţa, doar că în play-off vor veni adevăratele meciuri, când e nevoie de un lot complet şi de jucătoare valoroase, pe toate posturile.
Cu o victorie în partida de sâmbătă, ora 12, galben-albastrele îşi pot consolida locul 5 în clasament, cel de pe care foarte probabil vor şi aborda faza eliminatorie din campionat.
Runda a şaptea mai programează disputele: CSM Târgovişte – Universitatea Cluj şi CSM Satu Mare – Sepsi Sfântu Gheorghe. În clasament continuă să conducă Sepsi, 28 de puncte, urmată de Satu Mare, 26 şi Târgovişte, 23 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.