Idei de activități pentru copii

0
137

Știm cu toții că, de multe ori, ne aflăm în impas când vine vorba de ce activități să le mai dăm sau să desfășurăm împreună cu copiii noștri, ca aceștia să nu se plicti­sească sau să mai renunțe la calculator, televizor și telefon.
Astfel, vă prezentăm în fie­care zi câte o activitate interesantă pentru copiii dumneavoastră sau pe care să o faceți împreună cu cei mici, activități care vă vor ajuta nu doar să petreceți timp de calitate cu ei, ci și să vă distrați.
„Telefonul fără fir”
Telefonul fără fir este unul dintre cele mai amuzante jocuri pentru copiii mai mărișori. Cu cât îl joacă mai mulți copii cu atât jocul este mai distractiv.
Cum se joacă?
Copiii stau în șir unul lângă ce­lălalt. Primul îi șopteste REPEDE la ureche următorului copil un cuvânt, pe care nu are voie să îl re­pete. Acesta șoptește în acelasi mod mai departe cuvântul (sau ce a înțeles) următorului copil și așa mai departe. Ultimul jucător trebuie să spună cu voce tare ce cuvânt a înțeles. Câteodată cuvatul de la final seamănă atât de puțin cu cel spus inițal și de aceea copiii se pot amuza copios.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.