Idei de activități pentru copii

0
79

Știm cu toții că, de multe ori, ne aflăm în impas când vine vorba de ce activități să le mai dăm sau să desfășurăm împreună cu copiii noștri, ca aceștia să nu se plicti­sească sau să mai renunțe la calculator, televizor și telefon.
Astfel, vă prezentăm în fie­care zi câte o activitate interesantă pentru copiii dumneavoastră sau pe care să o faceți împreună cu cei mici, activități care vă vor ajuta nu doar să petreceți timp de calitate cu ei, ci și să vă distrați.
Urs din fulgi de cocos
Poți creea împreună cu cei mici adevărate opere de artă cu lucruri de prin casă. Așadar, desenează un urs pe o coala albă de hârtie și pune-l pe copil să îl decupeze. Puneți puțin lipici pe urs și presară fulgii de cocos. Apasă ușor pentru a fi sigur că s-au lipit bine. Lasă-l apoi la uscat pentru câteva minute. Scutură excesul de cocos și lipește ursul pe o hârtie albastră. Puteți desena câteva detalii pe fundal cu creionul alb, iar cu markerul negru trasează conturul ursului pentru a fi mai vizibil, dar și ochii, gura și nasul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.