Iepuri și ouă gigant, la Târgul de Paști

0
223

Ediția din acest an a Târgului de Paști de la Arad se va desfășura în perioada 19 aprilie– 2 mai 2019 pe platoul din faţa Palatului Administrativ și pe strada Romul Veliciu.

Pentru acest eveniment, în zona Palatului Administrativ și alte zone intens circulate vor fi aduse decorațiuni-gigant, iepuri de 4 metri înălțime și ouă roșii.

Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad, organizatorii târgului, au pregătit pentru acest eveniment căsuțele în care aproximativ 30 de comercianți vor oferi pentru vânzare produse alimentare specifice Sărbătorilor Pascale și produse care vor putea fi oferite cadou, flori, decorațiuni interioare, suveniruri, jucării. La târg vor fi prezenți și meșteri populari din țară care vor comercializa articole de artizanat și produse meșteșugărești.

A fost pregătit și un program artistic divers, adaptat perioadei pre-pascale, printre artiștii care vor urca pe scenă numărându-se Emi Drăgoi, Stela Botez – fata cu cobza, Maria Răducanu și Lavinia Răducanu și Gabi Muzicaș.

Ca și la edițiile anterioare ale târgului, și în acest an va exista o zonă în care vor fi oganizate activități pentru copii, atelierul de pictură pe obiecte de lut, ateliere de povești și ateliere de creație.

Târgul va fi deschis, zilnic, între orele 11.00 și 23.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.