În ciuda opoziției, a „trecut” proiectul de buget în Consiliul Local

0
274

Ședința ordinară și ședința extraordinară de marți au înregistrat o minimă tensiune, aproape toate proiectele de pe ordinea de zi primind, în final, un număr suficient de voturi în Consiliul Local. Excepție face proiectul de hotărâre privind aprobarea unor măsuri privind reglementarea activității de sortare a deșeurilor reciclabile în Stația de Sortare Arad, proiect care nici de această dată nu a fost votat de numărul necesar de consilieri locali, asta după ce a fost respins deja de șase ori.

Dacă pentru proiectul privind aprobarea documentației de urbanism și proiectul privind repartizarea excedentului bugetar s-au înregistrat câte șapte voturi împotrivă, iar pentru proiectul privind Obeliscul ostașilor sovietici o abținere, celelalte proiecte s-au votat fără prea mult tam-tam, atenția căzând însă pe proiectul de buget împotriva căruia au votat, în liniște, consilierii din opoziția PSD-ALDE, dar care a reușit, cu toate acestea, să „treacă” în CLM.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea rezultatului final al evaluării anuale a managementului de la Filarmonica de Stat Arad a fost retras de pe ordinea de zi, făcând obiectul unor contestații.

În ședința extraordinară au fost votate favorabil ambele proiecte de hotărâre, atât cel privind acordarea unui mandat special reprezentantului Municipiului Arad în Adunarea Generală a Acționarilor la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Transport Public Arad, cât și proiectul privind aprobarea Strategiei de îmbunătățire a sistemului de termoficare din Municipiul Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.