Ionuț Popa: „Ne-am ridicat la nivelul adversarului, a câștigat echipa mai norocoasă”

0
209

UTA a murit frumos în turul 5 al Cupei României, contra prim-divizionarei, Politehnica Iași. Echipa arădeană a ținut cu brio piept unei formații moldave cu multe rezerve, dar unele de calitate. „Roș-albii” au avut 2-1 pe tabelă cu 10 minute înainte de final, dar Mendes a egalat la o fază la care Manea a ceut fault în atac și partida s-a dus în prelungiri.
Aici, combatantele au beneficiat pe rând de câte o lovitură de la 11 metri și, la 3-3, s-a ajuns la loteria penalty-urilor. Singura eroare a fost cea a utistului lui Pop și „Bătrânei Doamne” îi mai rămâne doar campionatul. „A fost un meci frumos, cu multe goluri, spre deliciul spectatorilor care au susținut echipa extraordinar. Jucătorii au jucat destul de bine, la 1-0 mai puteam înscrie o dată sau de două ori și puteam decide jocul încă din prima repriză. Iașiul are jucători de calitate, s-a văzut valoarea lor, dar și noi ne-am ridicat pe alocuri la nivelul lor. Am dominat ultima parte a primei reprize de prelungiri, am și irosit câteva ocazii. A fost ratarea uriașă din 2-3 metri a lui David (n.a. Popa), iar l-a următoare fază a fost penalty pentru ei. La loviturile de la 11 metri a câștigat echipa mai norocoasă”, a sintetizat jocul Ionuț Popa.
Antrenorul „Bătrânei Doamne” nu a fost de acord cu cel puțin două decizii luate de arbitrul Robert Dumitru. „Penalty-ul Iașiului nu a prea fost penalty, iar la golul doi al lor Manea a fost dat la o parte de atacantul lor. Nu l-a lăsat să sară, eu am ripostat de pe margine, dar «centralul» i-a adus pe cei de la Iași. Era 2-1 pentru noi și mai erau vreo 7-8 minute de joc”, a comentat „Mister”.
Ca și în disputele cu Clinceni sau Snagov, arădenii rămân cu aprecierile venite din partea adversarilor. „A fost plăcută reîntâlnirea cu câțiva dintre cei rămași la Poli Iași de pe vremea când eram eu. Ne-au felicitat echipa, știau că vor avea un meci greu, le era frică să nu piardă. Dar, cu atât ne alegem de la acest joc, sper să avem și rezultate pe măsura acestui joc”, a fost concluzia lui Ionuț Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.