Clădirile Judecătoriilor Lipova și Gurahonț vor fi modernizate

0
184

Clădirile în care își desfășoară activitatea reprezentanții Judecătoriilor Lipova și Gurahonț vor fi reabilitate. În luna septembrie, la sediul Judecătoriei Gurahonţ au început lucrările de reparaţii curente, constând în efectuarea unor lucrări de reparaţii interioare (înlocuire geamuri, uşi, zugrăveli şi placări cu gresie şi faianţă) în încăperile şi holul din incinta instituţiei. Valoarea totală a contractului de execuţie  este de 66.555 lei, din care 63.000 lei de la bugetul de stat şi 3.555 lei din venituri proprii.

Mai mult decât atât, la Judecătoria Gurahonţ urmează a fi demarate lucrări de reabilitare a clădirii, Ministerul Justiţiei a acordat aviz favorabil pentru efectuarea acestor lucrări, în valoare totală de 168.400 lei.

Totodată, urmează a fi efectuate lucrări de reabilitare a clădirii şi la Judecătoria Lipova, Ministerul Justiţiei a avizat favorabil efectuarea acestor lucrări, în valoare totală de 162.000 lei.

Am făcut demersuri și am și primit bani pentru realizarea unor lucrări la Judecătoria Lipova și la Judecătoria Gurahonț. E vorba despre înnoirea acoperișului de la Judecătoria Lipova și lucrări de reabilitare, instalație electrică la Judecătoria Gurahonț, unde condițiile de activitate erau destul de improprii”, a declarat vicepreședintele Tribunalului Arad, Virgiliu Flavius Bradin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.