Lucările de reabilitare a rețelelor de canalizare au început deja pe Calea Aurel Vlaicu

0
266

Lucrările vizate de proiectul „Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, al cărui beneficiar este Operatorul Regional Compania de Apă Arad S.A, au început deja. Acest lucru se traduce prin faptul că arădenii se vor confrunta curând cu posibile neplăceri pe două mari artere: Bulevardul Revoluţiei, tronson Podgoria – Piaţa Avram Iancu, şi Calea Aurel Vlaicu, tronson Piaţa Gării – Calea 6 Vânători şi tronson Piaţa UTA – Făt Frumos.

Lucrările fac parte din contractul CL3 –Reabilitare reţea canalizare în Arad şi facilitate de tratare nămol cu var la Staţia de Epurare Arad, semnat în data de 20.09.2018, cu o valoare de 11.196.810,76 lei, având ca termen de finalizare a lucrărilor data de 31.10.2019…adică spre finalul anului viitor.

Prima etapă de lucrări a fost demarată pe Calea Aurel Vlaicu, tronson cuprins între Biserica Greco-catolică UTA şi Strada Vasile Conta, zona de spaţiu verde, şi constă în introducerea de tuburi ceramice şi realizarea racordurilor aferente. Lucrarea se desfăşoară în conformitate cu Autorizaţia de Construire Nr. 1226/13.11.2017, emisă de Primăria Municipiului Arad.

Proiectul este cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.