Macaulay Culkin a vorbit despre acuzaţiile de abuz sexual aduse lui Michael Jackson în documentarul „Leaving Neverland”

0
106

Actorul american Macaulay Culkin a vorbit despre acu­zaţiile de abuz sexual aduse lui Michael Jackson, atât într-un interviu difuzat în luna ianuarie, cât şi în timpul proceselor în care starul pop era acuzat de pedofilie, scrie mediafax.ro.
Macaulay Culkin, cunoscut pentru prietenia cu „regele muzicii pop”, l-a apărat mereu pe Jackson şi a negat orice implicaţie sexuală în legătura dintre ei. Actorul, celebru mai ales pentru rolul din seria „Singur acasă/ Home Alone”, a devenit prieten cu muzicianul pe când avea 9 ani.
La începutul anului 2019, Culkin a vorbit despre prietenia sa cu superstarul. „Ştiu că este o mare chestie pentru toţi ceilalţi, dar, pentru mine, a fost o prietenie normală”, a spus actorul, acum în vârstă de 38 de ani. „Este uşor să zici că era «ciudat» sau ceva, dar nu era, pentru că avea sens. Acum este pus la îndoială un prieten al meu, numai pentru că era cea mai cunoscută persoană din lume”, a mai spus acesta.
Culkin a vorbit despre relaţia sa cu Jackson şi în timpul procesului din 2005, când muzicianul era acuzat de abuz se­xual. Actorul, care, în acel moment avea 24 de ani, a fost chemat în faţa instanţei ca martor al apărării şi a calificat acuzaţiile ca „absolut ridicole”.
Macauley Culkin a recunoscut, totuşi, că, uneori, dormea în acelaşi pat cu Jackson, dar a subliniat faptul că relaţia lor nu a fost niciodată de natură sexuală sau stânjenitoare pentru el. Mai mult, părinţii săi ştiau că el şi Jackson dormeau în acelaşi pat şi că „nu au văzut niciodată o problemă în acest lucru”, a spus Culkin.
Regizorul documentarului „Leaving Ne­verland”, Dan Reed, nu a solicitat nici opi­nia lui Culkin, nici cea a lui Brett Barnes, un alt tânăr care ar fi avut o relaţie apropiată cu Jackson și care neagă acuzațiile cu privire la natura relațiilor dintre cântăreț și copii.
Documentarul urmăreşte povestea a doi bărbați, Wade Robson şi James Safe­chuck, din momentul în care l-au cunoscut pe cântăreţ, până în prezent. Unul dintre cei doi a fost chiar martorul apărării şi a semnat o declaraţie în care nega orice agresiune, în procesul din 2005, în urma căruia Jackson a fost achitat de acuzaţiile de pedofilie. Ulterior, bărbatul şi-a schimbat poziţia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.