Mandat de aducere emis pe numele unei femei cercetate pentru contrabandă

0
212

Polițiștii orașului Lipova cercetează o femeie pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. Pe numele acesteia a fost emis un mandat de aducere în vederea audierii.

În data de 12 februarie a.c., efective mărite de polițiști au acționat pe raza orașului Lipova pe linia prevenirii și combaterii actelor de comerț ilicite.

În urma activităților desfășurate, a fost depistată în flagrant o femeie care oferea spre vânzare țigări de contrabandă.

În fapt, efectuând un control în incinta unei societăți comerciale de pe raza localității Lipova, femeia de 40 de ani din Arad, administrator al unei societăți comerciale, oferea spre comercializare 880 de țigări de diferite mărci, susceptibile a fi din contrabandă.

Întrucât administratorul societății în mod repetat și nejustificat, fiind citat de organul de urmărire penală, nu s-a prezentat în vederea audierii, pe numele acestuia a fost emis un mandat de aducere. Necesitatea emiterii mandatului a fost impusă de repetativitatea conduitei infracționale, pe numele femeii fiind întocmite până la data de 12 februarie a.c., alte două dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii aceleiași infracțiuni, respectiv contrabandă.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.