Motivul pentru care Festivalul Cântecului Popular din Ţara Zărandului a fost mutat din Moneasa la Sebiș

0
403

Centrul Cultural Județean Arad explică motivul pentru care Festivalul Cântecului Popular din Ţara Zărandului, aflat la cea de-a 50 –a ediţie, se va desfăşura la Centrul Cultural din Sebiş, în 25 august, de la ora 19.00 și nu la Moneasa, așa cum a fost până acum.

Evenimentul, aflat la ceas aniversar, va avea loc, în acest an, la Centrul Cultural din Sebiş, nu la Teatrul de Vară din Moneasa, pentru că ne dorim să asigurăm celor prezenţi la eveniment, atât publicului, cât şi artiştilor care vor performa pe scenă, cele mai bune condiţii. Ţinând cont că la ediţia din acest an a festivalului sunt invitaţi artişti de renume din toată ţara, laureaţi ai ediţiilor precedente, dorim să ne asigurăm că, indiferent de condiţiile meteo, evenimentul nu va avea de suferit iar cei prezenţi în sală vor avea parte de un spectacol de neuitat. Din cauza faptului că la Moneasa nu există un spaţiu închis unde să poată fi organizat un eveniment de o asemenea anvergură, am decis că cel mai bine ar fi ca ediţia din acest an a Festivalului Cântecului Popular din Ţara Zărandului să se desfăşoare la Centrul Cultural din Sebiş, care are o capacitate de 500 de locuri, explică CCJ Arad.

Invitaţii ediţiei aniversare sunt: Nineta Popa, Sava Negrean Brudașcu, Florica Zaha, Cristian Pomohaci, Marinela Baba, Lenuța Purja, Lorena Pascu, Georgiana Necșa, Adina Hada, Bogdan Toma, Cornelia Căprariu Roman, Voichița Suba, Aura Bonchiș, Ioana Luguzan, Ciprian Zopota, Roxana Suciu, Alexandru Pop, Mădălin Chindriș, Alina Oancea, Eduard Motan și Roberta Tomșa.

Soliștii vor fi acompaniaţi de Orchestra Rapsozii Zărandului, condusă de maestrul Petrică Paşca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.