Mustățile experienței, Popa și Țamboi au debutat cu dreptul la Sebiș: „Victoriile aduc victorii”

0
57

popatamboiStafful tehnic al celor de la Național Sebiș s-a îmbogățit cu doi oameni de mare experiență. Ionuț Popa, nimeni altul decât cel mai bine cotat tehnician arădean al momentului, a devenit director tehnic , iar Sandu Țamboi, antrenor cu portarii. Ambii le-au purtat noroc „alb-albaștrilor” la derby-ul cu Pîncota și poate chiar au contribuit cu sfaturi și din munca din iarbă (cazul lui Țamboi), la cucerirea celor trei puncte.
La final, „Mister” și-a exprimat opinia despre cele văzute la Sebiș, dar nu a putut ocoli și subiectul UTA. „Am venit după 13 ani la un meci de Liga a III-a. Așadar, le-am văzut pentru prima oară la treabă pe cele două echipe și de aceea nu știu ce să spun exact despre valaorea lor,      despre nivelul campionatului. Am crezut la un moment dat că Pâncota va reveni în joc și va câștiga, dar cei de la Sebiș au muncit enorm, au avut și noroc. E meritul lor, al antrenorilor, le doresc să o țină tot așa. Campionatul e lung, suntem de abia la început, e noutate și play-off-ul, care schimbă puțin datele jocului în final. Îmbucurător e că echipe din orașe mai mici se apucă de fotbal și fac lucruri mari, pe când tradiția mare dispare la Arad. La UTA toate viniturile au venit să facă performanță și îi îndepărtează pe toți foștii antrenori și jucători ai echipei”, a precizat Ionuț Popa.
De partea cealaltă, Sandu Țamboi se implică efectiv la antrenamentele sebișenilor, fiind responsabil cu pregătirea goal-keeperilor. „ M-am acomodat bine, mă bucur că există material uman bun și aici mă refer la portari de mare valoare. Cu părere de rău spun că e vina celor de aici, că portarii nu au fost lucrați cum trebuie, dar sper ca prin munca mea să îi ajut și vom crește în valoare. Le place munca, sunt modești și e un lucru care duce la performanță. Sper să o ţinem tot aşa, victoriile aduc victorii, am uitat deja meciul cu Pâncota. Luăm fiecare meci pe rând, aşa este normal, trebuie să fim concetranţi pe ce avem de făcut imediat. La ACU, portarii mei nu au luat gol 11 etape, vreau să depăşesc aici acest record. Sunt oameni de mare valoare la Sebiş, s-a realizat ceva excelent  prin aducerea lui Ionuţ Popa. Este un om uns cu toate alifiile, care ştie ce vrea, ştie cum să lucreze şi vor veni şi rezultatele pe această cale”, a punctat fostul „vagonar”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.