O casă din Chisindia, făcută scrum în urma unui incendiu

0
199

Un incendiu puternic a cuprins o locuință din localitatea Chisindia. La misiune au participat cei de la Detașamentul de Pompieri Sebiș care au intervenit cu un ofițer, 10 subofițeri, două autospeciale de stingere si o autospeciala SMURD.
Din păcate, în momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la întreg imobilul. Flăcările se manifestau puternic, favorizate de observarea târzie, prezența în podul casei a materialelor combustibile și, pe lângă acestea, exista riscul ca acesta să se extindă și la alte imobile învecinate.
După aproximativ 3 ore de intervenție, incendiul a fost stins în limitele găsite. Din fericire nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă a incendiului este „jar sau scântei” provenite de la un „coș, canal sau burlan de evacuare a fumului necurățat sau cu defecțiuni”. 

De o altă intervenție au avut parte cei de la Detașamentul de Pompieri Arad care a intervenit în această dimineață cu două echipaje de stingere, un echipaj SMURD, un echipaj dedescarcerare ușoară, un ofițer și 14 subofițeri, în municipiul Arad pentru stingerea unui incendiu la o anexă cu rol de magazie.
Incendiul se manifesta violent, generalizat si cu posibilitatea de propagare la alte 3 imobile învecinate. S-a intervenit aproximativ două ore, incendiul fiind stins fără a se extinde la alte construcții. Cauza probabilă „scurt circuit electric la un conector electric care prezenta defecțiuni”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.