O crimă care a avut loc în Timiș a mobilizat și arădenii

0
173

Un bărbat a reușit să rănească și chiar să omoare o persoană în această dimineață. Se pare că, bărbatul în vârstă de 33 de ani, din localitatea Bichigi, a ucis un bărbat în această dimineață, în jurul orei 08:15, în parcul din Făget, pe soția acestuia rănind-o grav.

După ce a făcut cele precedente, acesta a luat bicicleta uneia dintre victime, încercând să fugă de la locul crimei.

Se pare că Ionel Boldea, acesta fiind numele atacatorului, și-a surprins primele două victime în timp ce alergau pe stadion și fără vreun motiv care să fie cunoscut, cu ajutorul unei arme albe, acesta le-a atacat din senin.

După cele întâmplate, confrom pressaler.ro, bărbatul a furat o mașină în Temerești și a lovit o a treia persoana, ca mai apoi să atace încă două cu presupusul cuțit folosit și la uciderea bărbatului din parc. Acesta a fost încolțit de către autorități și, cu toate că s-au folosit chiar și focuri de arme, într-un final a reușit să scape și să își continue drumul.

După mai multe minute în care jandarmii și polițiștii timișoreni au fost în alertă, aceștia au reușit să găsească abandonată mașina furată, însă fără urme de bărbat în apropiere, el fiind încă ascuns pe undeva.

Pentru că știrea a ajuns și la urechile arădenilor, aceștia au început să se mobilizeze cum au știut ei mai bine, chiar dacă, momentan nu este alertă și în județul nostru. Așadar, paginile de facebook predestinate depistării filtrelor de poliție luând inițiativa de a se opri din postat pentru a-i ajuta pe oamenii legii să îl prindă cât mai repede în cazul în care acesta se va aproapia de municipiul Arad în încercarea sa de a scăpa: „Echipa Radar Arad a luat decizia de a interzice postările ce vizează filterele de poliție până când criminalul din Făget va fi prins. De fiecare dată când o astfel de tragedie va avea loc, nu vom ezita să luăm aceeași decizie. Vă mulțumim pentru înțelegere! Transmitem sincere condoleanțe familiei îmdurerate!“, a declarat un administrator al paginii Radar Arad.

 

foto: opiniatimisoarei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.