O româncă a câştigat pentru a șasea oară titlul de Miss Fitness Univers

0
61

A nca Bucur, instructor de aerobic, în vârstă de 32 de ani, a câştigat pentru a şasea oară titlul de Miss Fitnes Univers, competiţie desfăşurată în SUA, Miami, weekendul trecut. Victoria româncei este cu atât mai lăudabilă cu cât sportiva a născut în urmă cu nouă luni, scrie Click.
„A fost cea mai frumoasă, grea, inte­resantă, emoționantă și inspirațională provocare pentru mine! Acest trofeu îmi confirmă că poți să faci orice îți dorești, atâta timp cât există implicare, disciplină, ambiție, multă multă munca, și pasiune”, a scris Anca Bucur pe Facebook după eveniment.
Ea a concurat la categoria Fitness Pro Division – o divizie recunoscută pentru nivelul ridicat de dificultate în cadrul careia se califică doar atletele care au câştigat anterior competiţii importante în Europa, America, Asia şi Australia. Competiţia a constat în trei probe: exerciţiul de fitness (45% din nota finală), proba costumului de baie (45%) şi interviul (10%).
Campioana la fitness a început să ia lecții de balet de la trei ani, apoi a făcut performanță în gimnastica aerobică. În prezent este antrenoare la o sală cunoscută din Capitală. Ea este căsătorită de aproape cinci ani cu Dragoş Ionescu, şi el sportiv de performanţă. Soţul Ancăi este hocheist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.