Permise de conducere reținute

0
98

Agenții de la Poliția Rutieră încearcă să aducă liniștea și siguranța pe șoselele Aradului, aceștia sancționând orice abatere a legii săvârșită de șoferii arădeni.

Pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002, polițiștii Serviciului Rutier au suspendat, luni, exercitarea dreptului de a conduce a doi bărbați. Polițiștii au reținut, pentru 30 de zile, permisul de conducere al unui arădean de 34 de ani, pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare, pe DN 69, Arad-Timișoara. Pentru aceeași abatere, a fost reținut permisul de conducere al  unui alt arădean, de 45 ani, pe DN 79, Arad-Oradea. Totodată, fiecare conducător auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei.

Pe lângă toate acestea, în doar 24 de ore, poliţiştii rutieri au aplicat peste 200 de amenzi. Oamenii legii au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 249 sancţiuni contravenţionale, în  valoare totală de aproximativ 80.000 de lei.

Dintre acestea, 69 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 180 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice”, a declarat inspector de poliție Adina Aconstantinesei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad. De asemenea, au  fost reţinute în total 13 permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare.

Daniela Buboiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.