Popa: „Când faci cadouri ca Stahl și mai ratezi 5-6 ocazii singur cu portarul, e greu să speri la victorie”

0
98

UTA a bifat toate rezultatele posibile la ultimele trei confruntări interne. După insuccesul cu FC Argeș, a urmat victoria cu Mioveniul, pentru ca la despăr­țirea de proprii fani până în 2019 să iasă remiza în compania Daco-Geticii. Costin a egalat, în debutul părții secunde, golul lui Călințaru din primul act și „roș-albii” ajung la cota 28 de puncte, pe locul 10.
La final, antrenorul „Bătrânei Doamne” a dat vina pe ratări, dar a subliniat și eroarea făcută de unul dintre cei mai tineri jucători ai săi la reușita teamului vizitator. „Am vrut să câștigăm azi, dar nu am putut. Când faci cadouri cum a făcut Stahl la golul lor, printr-o pasă superbă pe 16 metri și când ratezi 5-6 ocazii singur cu portarul prin Oprea, Stahl sau Costin, e greu să speri la o victorie. Mai mult, te poți aștepta ca adversarul să te taxeze, cum a fost la bara aceea lovită din ultimul minut, practic singura lor ocazie clară ivită pe parcursul celor 90 de minute. S-a simțit și lipsa la mijlocul terenului a unor jucători ca Miculescu și Enescu, dar nu înțeleg nici acum atitudinea unor jucători care intră în teren și șomează. Probabil că așteaptă și ei iarna, așteaptă ultima etapă să vadă ce putem rezolva. Mă bucur că, în ciuda frigului, adevărații suporteri au fost și astăzi, au fost și etapa trecută. Le mulțumim frumos că au fost alături de echipă, într-adevăr sunt adevărați susținători, iar echipa are datoria de a se manifesta sub altă formă începând din iarnă. Dar nu uităm că mai avem un joc la Constanța, pe care trebuie să-l abordăm numai și numai la victorie, pentru că așa ne putem face o iarnă liniștită”, a punctat Ionuț Popa.
„Mister” a făcut marcaj strâns la brigada de arbitri la ieșirea de pe teren în finalul primei părți, având reproșuri pe care le-a explicat după ultimul fluier, cu referire și la cea mai controversată fază din actul secund. „Nu prea am mai vorbit în ultimul timp de arbitraj, dar cel de azi a fost cam derutant. Nu știu ce au vrut să facă arbitrii, dar mie mi s-au părut depășiți de situație. După părerea mea, a fost penalty la Stahl, mi-a și spus jucătorul nostru că el a dat primul cu capul în minge. Am avut de reproșat și la pauză ceva și anume că la acea lovitură liberă a noastră, de pe 20 de metri, trebuia să se dea și cartonașul galben. Mai bine nu oprea jocul arbitrul și nu spu­neam nimic, dar dacă tot l-a oprit era o fază clară de carto­naș galben”, a adăugat expe­rimentatul tehnician.
„Roș-albii” își vor relua antrenamentele luni după-amiază, urmând ca joi seara să plece cu avionul la București și de acolo, o zi mai târziu, spre Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.