Prima fotografie în care se vede faţa bebeluşului Ducilor de Sussex a fost făcută publică

0
44

Prima fotografie înfăţişând chipul bebeluşului Ducilor de Sussex, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a fost dată publicităţii duminică, când se sărbătoreşte ziua Tatălui în Marea Brita­nie, po­trivit Mediafax.
Imaginea, publicată pe pagina de Instagram a cuplului regal îl înfăţişează pe Archie strângând degetul arătător al tatălui său, Prinţul Harry.
„Îi dorim o primă Zi a Tatălui specială ducelui de Sussex”, arăta textul care a însoţit imaginea.
Micuţul Archie Harrison Mountbatten-Windsor a fost văzut numai în fotografii de la prezentarea sa de la St. George’s Hall din Castelul Windsor, la câteva zile de la naşterea care a avut loc pe 6 mai.
Au apărut şi primele detalii legate de botezul copilului, programat să aibă loc la Capela St. George din Castelul Windsor, în luna iulie, potrivit Sunday Times. Este aceeaşi capelă unde a fost botezat Harry în 1984, şi unde a fost oficiată ceremonia sa nupţială cu Meghan, în mai 2018.
Presa britanică precizează că micuţul va purta o replică a hainelor comandate de Queen Victoria în 1841 pentru botezul primei sale fiice, Victoria. Copia a fost rea­lizată în 2004, când hainele originale au fost considerate prea fragile pentru a mai fi folosite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.