Primăria intervine în organizarea Zilei Turismului Arădean, eveniment inițiat de CJA

0
127

Data de organizare a Zilei Turismului Arădean se schimbă după ce, în organizarea evenimentului intervine și Primăria. Deși Consiliul Județean stabilise ca dată de desfășurare a acestui eveniment, data de 1 iulie, municipalitatea se impune cu altă idee. Festivalul să fie organizat pe 8 iulie și nu în parcul Pădurice, ci pe ștrand.
Reprezentanții Consiliului Județean au anunțat că Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură au solicitat să fie partenerii Consiliului Județean în organizarea Zilei Turismului Arădean. Asta înseamnă că evenimentul primește o amploare şi mai mare. „Inițial evenimentul a fost anunțat că va avea loc în data de 1 iulie, în Parcul Pădurice, dar în urma creșterii interesului față de Ziua Turismului Arădean, acesta va fi mutat la ștrand cu standurile si va fi organizat în data de 8 iulie, pentru ca partenerii să se poată organiza corespunzător”, a spus Iustin Cionca, preşe­dintele Consiliului Judeţean Arad.
Administrația relansează invitația pentru primării, agenții de turism, păstrătorii tradi­țiilor, GAL-uri, asociații, în vederea participării la acest eveniment.
Înscrierile se pot face până în data de 15 iunie, la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Arad, Bulevardul Revolutiei numărul 81  sau la Direcția de Comunicare si Strategii a Consiliului Județean Arad.
Ziua Turismului Arădean se vrea a fi o invitaţie adresată arădenilor pentru descoperirea judeţului Arad, a obiectivelor turistice, a tradiţiilor, istoriei, obiceiurilor, gastronomiei, a lăcaşurilor de cult, dar şi a cetăţilor sau ştrandurilor de pe raza judeţului, cu scopul de a îmbunătăţi activitatea de creștere potenţialului turistic local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.