În Bucureşti s-au strâns peste 5.000 de protestatari în Piaţa Universităţii pentru a patra zi , scandând:  „Generaţia care nu tace” , „Justiţie, nu minciună” , „Până ieri popor naiv, astăzi suntem Colectiv” . Mulţimea din Piaţa Universităţii sunt alături de victimele din clubul Colectiv , şi şi-au arătat compasiunea fata de ei aşezându-se în genunchi , aplaudând şi scandând “Colectiv” .

În Constanţa participă peste 6.000 de persoane la protest , care spun că nu vor să fie instigaţi politic şi vor locuri de munca stabile , în timp ce un violonist cânta în memoria victimelor de la clubul Bucureştean.

În Hunedoara 200 de tineri participa la proteste în faţa Casei de Cultură. Hunedorenii au aprins candele , iar unul dintre participanţi afirma că „Este pentru a treia seară la rând în care am ieşit la proteste şi mă bucur că tinerii, în special, dar şi oameni maturi, au înţeles că aceste prin aceste acţiuni de proteste putem transmite mesajul că ne dorim o altfel de societate, în care autorităţilor şi politicienilor să le pese de viitorul nostru” .

Aproximativ 2.000 de orădeni participă la proteste , ei s-au adunat în fata Ostaşului Român din parcul 1 Decembrie. După ora 20:00 aceştia au pornit în marş prin oraş , nu înainte ca să păstreze un moment de reculegere în memoria victimelor de la Colectiv şi să spună Tatăl Nostru.

În Iaşi au participat 3.000 de persoane , protestul fiind unul paşnic , manifestanţii lui scandând împotriva sistemului.

În Cluj au participat 3.000 de persoane ei parcurgând marşuri pe bulevardele principale , scandând împotriva sistemului “Cine nu sare nu vrea schimbare” , “Jos corupţia!” , “Vreţi anticipate vă sărim în spate” .

În Sibiu aproximativ 1.000 de persoane au participat la marşul prin oraş scandând ”Jos corupția!”; ”Corupţia ucide!”; ”Toate partidele, aceeași mizerie!”;  ”Ieșiți din casă, dacă vă pasă!”; ”Ce cerem noi e și pentru voi”; ”Haideți toți să scăpăm de mafioți!” . La ora 22:30  , a avut loc o slujbă de pomenire ţinută la Catedrala Mitropolitană , preotul Constantin Necula declarând că ”E modul de a ofta împreună cu cei care șapte zile au tras pentru morții lor, nu pentru idealuri și cariere false, nelegate de moartea copiilor, tinerilor și adulților de acolo. Astăzi, la ora 19.30 s-a ținut în Catedrală și în alte zeci de parohii din mitropolie, Taina Sfântului Maslu pentru cei bolnavi. E un mod de a trece dincolo de moarte, în împărăția Lui Dumnezeu, acolo unde eu cred că fiecare dintre cei vii și cei morți, deopotrivă, își găsesc alinarea și bucuria Lui Dumnezeu” .

Recomandările redacției