Puncte necesare înainte de derby: Lunca Teuz Cermei – Frontiera Curtici 2-0

0
68

Duminică, la Cermei, pe o vreme rece specifică lunii noiembrie, în fața a 200 de spectatori au evoluat două echipe bune ale Ligii a IV-a rădene. Oaspeți au fost Frontiera Curtici, o echipă de locurile 1-6, bine pregătită fizic și tactic de Dinu Maghici și care a prestat un joc frumos, apreciată de cei mai mulți ca fiind cea mai bună echipă ce a jucat la Cermei în acest tur de campionat.
Partida a fost echilibrată, mai ales în prima repriză, când gazdele au încercat să treacă de apărarea bine organizată și coordonată de căpitanul Andrei Pleșca, veteranul oaspeților. Nu au reușit decât cu șuturi de la distanță, apărate fără probleme de portarul Iacob.
Repriza a doua a început bine pentru gazde care a forțat atacul. După două șanse irosite, în minutul 62, Bulza și-a făcut o minge în careul curticenilor și talonat de un fundaș l-a executat cu un șut din întoarcere la colțul scurt pe bravul Iacob.
Dinu Maghici le-a ceut jucătorilor săi să nu renunțe și să iasă la joc, dar oboseala și mai ales accidentările au slăbit forța oaspeților, care nu au ținut pasul. Fără Zoica și Prică în teren, cu o bancă de rezerve subțire, Frontiera a fost timidă în atac.
În schimb, pe fondul unui joc bun, Nistor a izbutit și golul doi, cu capul, după o lovitură de colț. 2-0, scor final.
Gazdele au părăsit terenul bucuroase că au trecut peste înfrângerea dureroasă de la Sântana și se pot gândi cu optimism la ultimul meci de la Pecica, meciul anului pentru ei, când se va vedea rodul muncii din vară și pînă acum.
Formații:
Cermei: Rusu – Popa, Gurban, Adi Rusu, Vereș – Botaș, Nistor, N. Varga (M.Varga), Purece (Brându- șe) – Berar (Țigan), Bulza. Antrenor: Mircea Aslău.
Frontiera Curtici: Iacob – Gavriș, Don, Pleșca, Morariu – Parpalan, Hanc (Crișan), Nedea, Zoica (Cotoc, Ardelean) – Avrămuțiu, Prică ( Gheorghieș). Antrenor: Dinu Maghici.
Arbitri: Cristian Burza, Remus Naghi, Lucian Berariu.
Observatori: Dan Ologeanu și Ovidiu Coman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.