Raliul Aradului „Atrium Mall” 2015, pregătit de start: „De la an la an, tot mai buni”

0
134

raliuJoi, vineri şi sâmbătă se va derula a VII-a ediţie a Raliului Aradului Atrium Mall. O competiţie ce promite spectacol ca în fiecare an. „Raliul a crescut de la an la an. Le mulţumesc arădenilor pentru că au fost alături de noi. Promitem să facem un raliu tot mai frumos. Avem câteva surprize frumoase şi în acest an“, a spus Mihai Leu, preşedinte AMR Racing, organizatorul Raliului Aradului.
„Sunt bucuros că evoluăm în cadrul acestui raliu. Vreau ca Aradul să devină şi o etapă importantă europeană. Sper ca arădenii să vină într-un număr cât mai mare. Probele sunt foarte frumoase şi poate îi obişnuim pe arădeni să îşi petreacă măcar o zi în judeţ,  pentru a viziona un asemenea spectacol” a adăugat Gheorghe Falcă, primarul Aradului. „Raliul Aradului e un bun al judeţului Arad. Merită felicitaţi organizatorii, pentru că nu e uşor să duci un asemenea eveniment la a VII-a ediţie şi în fiecare an să-l îmbunătăţeşti. Devenim un judeţ care atrage prin aceste evenimente”, a completat Nicolae Ioţcu, preşedinte CJ Arad.
„Probele sunt excelente, puţin modificate. Spectacolul este la el acasă. Invităm toţi arădenii să asiste la acest eveniment”, e părerea tehnică a lui Ciprian Suărăşan, advisor tehnic al Raliului Aradului. „E o bucurie să fiu prezent din nou la acest minunat raliu. Sunt fericit că mă voi reîntâlni cu prietenii pe care mi i-am făcut anul trecut aici”, a pus punctul pe i Rashid Al-Ketbi, câştigătorul sezonului trecut al Raliului Aradului.
Programul raliului Aradului, ediția 2015, este următorul:
Joi, 7 mai
ora 20,00 – sesiune autografe – prezentare oficială
ora 21,00 – start festiv – Primăria Arad
Vineri, 8 mai
ora 08,00-12,00 Chesinţ – teste oficiale
Probă specială Frumuşeni – ora 14,33 şi 19,20
Probă specială Şiştarovăţ –
ora 15,28
şi 18,21
ora 16,00 Lipova – sesiune autografe
ora 20,10 – SUPERSPECIALĂ Arad
Sâmbătă, 9 mai
Probă specială Conop – ora 10,03 şi 15,12
Probă specială Nadăş-Bârzava – ora 10,31 şi 15,40
Probă specială Lalaşinţ – ora 11,49 şi 16,58
ora 19,20 – sosire festivă Primăria Arad
ora 21,30 – festivitate premiere Hotel Continental

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.