Reținuți pentru furt și complicitate la furt

0
98

Polițiștii orașelor Ineu și Chișineu-Criș, cu sprijinul polițiștilor din IPJ Hunedoara, au depistat doi bărbați care au furat  bani. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore. În urma investigațiilor efectuate, au fost identificați și ulterior depistați pe raza județului Hunedoara, un bărbat de 44 de ani din Deva și un bărbat de 58 de ani din localitatea Cârjiți (județul Hunedoara), bănuiți de furtul sumei de 3.530 de lei, dintr-un local de pe raza localității Ineu.

În fapt, în data de 5 martie a.c., cei doi bărbați ar fi urmărit persoana vătămată de la o unitate bancară de unde aceasta a ridicat suma de bani, după care s-ar fi deplasat într-un bar de pe raza localității Ineu, unde cei doi i-ar fi tăiat plasa, în care se aflau banii, după care ar fi fugit într-o direcție necunoscută.

Cei doi bărbați au fost reținuți de polițiști pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Ineu, cu propunere de arestare preventivă”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.