Revanșa: Național Sebiș – CS Ineu 1-0

0
110

sebineuDacă în Cupa României cei care au avut câștig de cauză au fost ineaunii, în campionat sebișenii și-au luat revanșa. Derby-ul formațiilor arădene de Liga a III-a nu a fost unul prea spectaculos, însă plin de suspans. Reușita lui Velici a venit destul de târziu, pentru ca apoi oaspeții să for­țeze, e drept fără prea multă convingere, egalarea.
Căldura sufocantă a influențat desfășurarea ostilităților, în sensul că ritmul nu a fost prea ridicat, confruntarea fiind mai degrabă una de anduranță. Gazdele au început ceva mai bine, iar Bujor a avut o primă intervenție grea la șutul puternic al lui Mihuța. Același jucător al Sebișului a mai tras odată de la distanță, portarul Ineului a respins în față, dar Unguru e anticipat de Wild în încercarea de a relua în plasă. În minutul 25, pe o contră, Ineul ar fi putut da lovitura. Hulbăr a centrat de pe stânga, mingea a ajuns pe colțul lung, în 7 metri la Tomuț, care – însă – a reluat cu latul peste poartă. Sebișenii s-au întors în atac, dar finalizările anemice de la semi-distanță ale lui Rus, Velici și Rosenblum nu i-au pus probleme lui Bujor.
Tot gazdele au avut inițiativa și în debutul părții secunde, dar fără  a-și crea situații clare. Doar șuturile de la marginea careului ale lui Avramescu și Velici l-au întrebuințat pe Cătălin Bujor, pentru ca Ineul să aibă din nou șansa deschiderii tabelei pe un contraatac. Stănaia a scăpat pe dreapta, a avut doi colegi liberi în careu, dar centrarea s-a dus exact în brațele lui Merșca. Și a venit minutul 70. Mihuța  șutat cu pământul dintr-o lovitură liberă de la 27 de metri,  Bujor și bara  i-au oferit ocazia lui Velici să trimită în plasă din 3 metri: 1-0.  Deși au trecut la un sistem de joc cu doi atacanți, ineuanii nu au putut produce nicio situație limpede de gol. În schimb, Naționalul a ratat desprinderea prin același Velici, care a șutat exact în Bujor din mijlocul careului după o acțiune a lui Rosenblum. S-a încheiat 1-0, iar sebișenii adulmecă podiumul, în timp ce teamul luio Sculici e „lanternă roșie”.
Formații:
Național Sebiș: Păduraru (46 Merșca) – Rosenblum, Stupu, Neacșu, Cherecheș – Avramescu, Mihuța (88 Stegaru) – Rus, Unguru (76 Lazea), Susan (55 Călin) – Velici.
CS Ineu: Bujor – Popovici (84 Clej), Wild, Tudoroiu, Hulbăr – Bier, Tomuț – Kocsis (87 Șulumberchean), Stănaia (74 Filimon), Filimon – Mașniță (46 Huțanu).
Arbitri: Dorian Micloșină (Reșița) – Sergiu Neichi (Satu Mare), Ioan Cozorici (Zalău).
Observatori FRF: Iulian Spătaru (Timișoara), Daniel Scridon (Arad)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.