S-a deblocat și Petre: „Dau totul când se apelează la mine”

0
39

În tradiția multor partide disputate în acest tur de campionat, Roland Nagy și colaboratorii săi au fost foarte inspirați la schimbări. La Tărlungeni, de pe bancă au venit Hlistei, Man și Petre, ultimii doi având realizări vizibile pe tabelă.
Dennis Man a obținut faultul din care a marcat – e adevărat, cu ceva noroc – Burlă în minutele de prelungire pentru 2-2, în timp ce Adi Petre o băga pe UTA în joc  cu un gol de vârf adevărat. „Centrarea lui «Mitruț» a fost perfectă, nu mai puteam rata. Și așa am așteptat prea mult acest gol, încă din sezonul trecut în Liga III-a, e bine că a venit măcar acum și am salvat un punct. La felul cum au decurs lucrurile azi la Tărlungeni, e clar că am câștigat un punct și nu am pierdut două”, spune tânărul atacant, care a înscris cu o lovitură de cap plasată din colțul careului mic la colțul lung.
Petre este al patrulea junior al „Bătrânei Doamne” care înscrie în acest sezon, după Jorza, Man și Burlă, cu mențiunea că acesta din urmă are două reușite cu cea de miercuri. „E un lucru bun că noi, cei tineri, venim cu rea­lizări. Personal, dau totul când se apelează la mine, sper să mai primesc minute și de acum înainte. Golul îl dedic echipei, fără colegi nu aș fi reușit nimic. Împreună am terminat turul pe locul 1, nu cred că se aștepta cineva la această performanță din partea noastră. Nu avem decât să muncim și mai mult, să rămânem modești și să luptăm pentru fiecare balon până la utimul fluier al arbitrului, cum s-a întâmplat și la Tărlungeni, iar la final să sărbătorim o a treia promovare consecutivă”, a mai spus utistul.
Dacă la UTA a înscris pentru prima oară, în jocuri de campionat (în Cupă, contra Reșiței, reușise „hattrickul”) , Adrian Petre are la activ 5 goluri în tricoul echipei naționale, Under 17 și Under 18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.