Satu Mare a bătut-o pe Sepsi, iar FCC Baschet Arad nu mai e favorită la calificarea directă în semifinale

0
78

Surpriză mare la Satu Mare și nu prea, acolo unde liderul Sepsi Sfântu Gheorghe nu s-a omorât cu firea pentru un succes ce nu-i schimbă deloc situația la vârful clasamentului. În schimb, CSM-ul o pune din nou sub ea pe FCC Baschet Arad și devine din nou favorită pentru locul 2 la finalul sezonului re­gulat al Ligii Naționale de Baschet Feminin. După 69-65 cu echipa campioană a ultimelor ediții, sătmărencele ajung la 19 puncte în clasament, cu unul mai mult decât arădencele, care coboară pe 3.
Ambele echipe mai au de jucat cu Sepsi, Aradul acasă, chiar săptămâna viitoare şi Satu Mare în deplasare, dar, după cum se vede, e greu de anticipat ceea ce se poate întâmpla. Oricum, la prima vedere, CSM-ul pare a avea prima şansă la calificarea directă în semifinale şi implicit avantajul terenului propriu în penultimul act, într-o eventuală semifinală cu Aradul.
Etapa viitoare, programată în acest weekend, „galben-albastrele” joacă la Cluj, iar Satu Mare acasă cu Braşov. Totuşi, în caz de ega­litate de puncte la final de sezon regulat, trupa lui Manuel Rodriguez are avantajul meciurilor directe cu sătmărencele şi va termina pe 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.