Sebișeanul Avramescu, specialistul golurilor de la distanță

0
59

Din plutonul fruntaș al seriei a IV-a a Ligii a III-a, ASU Poli, Metalurgistul Cugir și FC Hunedoara s-au dovedit mai inspirate decât sebișenii, care – în schimb – au trecut de Performanța Ighiu și Vulturii Lugoj. În ambele confruntări, tabela a fost deschisă de Alexandru Avramescu, cu execuții de kinogramă. Fostul „pandur” a marcat cu șuturi de la peste 30 de metri, marcă înregistrată deja pe malul Crișului Alb. „Nu știu dacă am neapărat cel mai bun șut din întreaga echipă, doar că acolo m-au prins respectivele faze. Sigur, și antrenorul îmi spune să stau pe respingerile fundașilor adverși, dar, până la urmă, tot ce contează sunt rezultatele, punctele. Mă bucur că am contribuit cu golurile mele la două victorii importante, împotriva a două echipe grele din serie, ce au încurcat-o de exemplu pe Poli. Oricum, lupta rămâne des­chisă sus, totul se va decide în retur, noi tot ce avem de făcut este să luăm cele 6 puncte puse în joc pentru noi până la pauză de iarnă”, spune mijlocașul. Crescut de Pandurii Târgu Jiu, pentru care a și debutat în Liga 1 la 19 ani, adunând 15 partide pe prima scenă, Alexandru Avramescu este fericit cu alegerea făcută în vară, când a dat Cugirul pe Sebiș. „Sigur, era ideal să rămân în lotul Pandurilor, însă era greu. Poate am greșit și eu, politica lor s-a schimbat puțin între timp, nu se mai merge neapărat pe jucători tineri, dar – până la urmă – am ales bine. La Sebiș suntem doar fotbaliști tineri, fără figuri și pretenții de mari vedete și asta ne face foarte uniți. Mai avem și condiții excelente de pregătire, cazare, masă, recupere și toate cele la nivel de primă ligă. Nu întâmplător avem și rezultatele astea destul de bune, zic eu, am și fost pe primul loc și vom mai încerca să ajungem acolo. Conducerea nu ne-a fixat ca obiectiv cert promovarea, dar noi ne dorim să câștigăm fiecare meci și să terminăm sus”, a adăugat sebișeanul.
Avramescu ratează partida de vineri, de la Filiași, din cauza unei suspendări, dar la dispoziția lui Cojocaru revine Mihuța, celălalt mijlocaș central titular în prima parte a acestui sezon. „Le doresc baftă băieților, meciul va fi foarte dificil. Jucând acasă, cei de la Filiași vor dori să câștige, mai ales că nu au adunat prea multe puncte în acest sezon.
Uneori, astfel de adversari sunt mai periculoși decât formațiile din vecinătatea noastră în clasament, dar nu vrem să ratăm victoria”, a concluzionat fotablistul Naționalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.