Ședință de amloare la CJA

0
352

Aleși județului se reunesc marți, 30 octombrie pentru o ședință vastă din punct de vedere al temelor proiectelor de hotărâre. Un număr de 32 de puncte se află pe ordinea de zi a ședinței.

Sunt proiecte diverse, care reglementează activitatea Consiliului Județean, dar și a instituțiilor din subordine. Cele peste 30 de proiecte demonstrează varietatea atribuțiilor pe care le are Consiliul Județean în diferite domenii, de la apă și canal, la sănătate, cultură, educație și sprijinirea administrațiilor locale. Nu în ultimul rând, sunt câteva proiecte cu caracter social, de protecție a persoanelor vulnerabile sau cu dizabilități”, a susținut Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Între proiectele ce vor fi supuse votului consilierilor județeni se numără eliberarea unor licențe de transport pentru transportul public județean, transferarea unor bunuri aferente sistemului de apă și canalizare către Unitățile administrativ-teritoriale și stabilirea numărului și cuantumului burselor acordate de Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.