Sezon terminat pentru Trabalka, care se va opera din nou de ligamente încrucișate

0
96

Înainte de plecarea în cantonamentul celor de FC U Craiova în Antalya, arădeanul Kevin Trabalka s-a accidentat la un meci școală în familie. Ulterior, fostul atacant al celor de la Șoimii Lipova a fost trimis la un control medical amănunțit la Timișoara, dar medicul Radu Prejbeanu nu a putut să îi dea un diagnostic clar, deoarece genunchiul stâng al fotbalistului era la momentul respectiv foarte umflat.
Prin urmare, golgheterul ediției precedente a Ligii a III-a (seria a IV-a) s-a deplasat împreună cu colegii săi în stagiul de pregătire din Turcia, dar aici a fost menajat de stafful medical al oltenilor.
La revenirea acasă, atacantul crescut de UTA a făcut un nou control medical, iar verdictul medicilor a fost unul foarte dur: ruptură de ligamente încrucișate. Exact aceeași afecțiune cu care s-a confruntat în urmă cu cinci ani de zile și încă la același genunchi.
În acest moment, Trabalka e acasă, la Arad, iar pe 3 martie va fi operat de medicul Radu Prejbeanu, la Timișoara. Perioada de recuperare va fi de minimum șase luni, așa că sezonul poate fi încheiat pentru fotbalistul transferat vara trecută de echipa lui Eugen Trică pentru 500 de milioane de lei vechi.
Kevin Trabalka e unul dintre elevii lui Sandu Gaica de la generația 1996-1997 crescută la UTA. A avut șansa să debuteze în Liga a II-a la numai 16 ani chiar sub comanda lui Trică, după care a prins un transfer la Dinamo. A jucat în special la Liga 3-a, dar a și debutat pe scena primului eșalon într-un meci cu Astra Ploiești. După un împrumut de șase luni la FC Bihor, în Liga a II-a, s-a transferat apoi la CSM Râmnicu Vâlcea, unde, însă, a suferit o accidentare ce l-a ținut mult timp departe de gazon. A revenit la Arad în curtea UTA-ei, unde a jucat pentru foarte puțin timp doar pentru „satelitul” din Liga a III-a. Cariera și-a relansat-o la Șoimii Lipova, punând umărul la promovarea echipei în eșalonul trei. Stagiunea precedentă s-a încununat golgheter al seriei, cu 26 reușite, fiind ofertat de FC Argeș, CSM Reșița și Călărași, de la nivelul ligii secunde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.