Anul acesta la Petrecerea de Crăciun de la Activ Club se va tăia porcul. Reprezenţanţii localului doresc să ofere astfel publicului o petrecere tradiţională, cu bucate specifice şi gătite în cel mai autentic mod, în curte, la cazan. Doritorii vor putea lua parte la toate etapele tăierii porcului: la pârlit la alegerea bucăţilor potrivite pentru fiecare fel, la umplerea cârnaţilor şi bineînţeles la degustat. Evenimentul va avea loc vineri, 18 decembrie de la 18.30. Informaţii şi rezervări se pot obţine de la recepţia Activ Club sau la numărul de telefon 0756 285 621.

„Sper ca această petrecere să devină o tradiţie la Activ Club. Am introdus conceptul şi în oferta noastră de evenimente Corporate. Vom găti afară, aşa cum se obişnuieşte, la cazan şi la foc de lemne. Oaspeţii vor fi întâmpinaţi cu ţuică fiartă, iar bucătăreasa noastră, doamna Doina, ne-a promis nişte feluri absolut fabuloase: cartaboşi cu orez la cuptor cu mămăliguţă şi carne cu varză la cazan. Totul va fi preparat la vedere şi cu participarea celor din public. Vom avea de toate: cârnaţi proaspeţi la grătar, şorici, jumări, tobă, vin fiert şi muzică bună”, ne-a declarat Cristina Lazurca Marketing Manager la Activ Club.

Activ Club a fost inaugurat în 2005. La acea vreme deţinea terenurile, sălile de fitness şi piscina interioară. În perioada care a urmat au fost construite piscina exterioară, apoi barul şi restaurantul. În această toamnă baza sportivă a demarat mai multe proiecte noi, cum ar fi o serie de evenimente Corporate, petreceri tematice, team building-uri indoor şi outdoor, dar şi petreceri în aer liber.

activ1

Recomandările redacției