Tentativă de omor în Vlaicu! Un bărbat a fost înjunghiat cu mai multe lovituri de cuțit

0
553

UPDATE2: Bărbatul a suferit mai multe plăgi la nivelul toracelui, abdomenului și al brațelor. Potrivit reprezentanților Spitalului Județean, el este internat la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, iar în această dimineață, după efectuarea unor intervenții chirurgicale, a fost intubat.

UPDATE:  În această seară, polițiștii Secției nr.1 Vlaicu au identificat un bărbat bănuit de comiterea infractiunii de tâlhărie. În jurul orei 18.50, polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 46 de ani, ar fi fost înjunghiat de o persoană necunoscută pe strada Oborului din municipiu. Din cercetările efectuate s-a stabilit că o persoană necunoscută s-ar fi deplasat la un magazin alimentar de pe strada Oborului din municipiu, de unde ar fi introdus în plasă mai multe bunuri alimentare, pe care ar fi dorit să și le însușească fără să achite contravaloarea acestora. Fiind oprit de un bărbat de 46 de ani care i-ar fi solicitat să plătească produsele, cel în cauză i-ar fi aplicat victimei lovituri cu un cuțit, părăsind apoi locul comiterii faptei. La scurt timp, agresorul a fost identificat și depistat de polițiști intr-un imobil de pe strada Lăcrămioarelor din municipiu. Asupra bărbatului de 30 de ani au fost găsite atât bunurile sustrase din magazin cât și cuțitul cu care acesta ar fi înjunghiat victima. Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. Se pare că victima este rudă cu angajata magazinului.

 

Tâlhărie deosebit de gravă în cartierul Vlaicu – în urmă cu aproximativ jumătate de oră, un tânăr de aproximativ 30 de ani a înjunghiat un bărbat în zona toracelui cu mai multe lovituri de cuțit. Din informațiile noastre, tânărul s-ar fi aflat într-un magazin de pe strada Oborului, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. Un bărbat de 47 de ani aflat în același magazin i-ar fi atras atenția asupra faptul că pleacă fără să plătească produsele. În acel moment, tânărul s-a năpustit asupra lui și l-a înjunghiat în repetate rânduri în zona toracelui. Tânărul a fost prins de polițiști.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.