Tineri arădeni, încercați de destin, au fost recompensați pentru performanțele lor

0
38

Tinerele talente au fost recompensate pentru performanțe în diverse domenii, în cadrul unui proiect aflat la prima ediție. Este vorba de proiectul „Și eu vreau să fiu campion“, susținut de către Centrul Municipal de Cultură Arad, Poliția Locală Arad şi Centrul de Excelență Arad.

Consiliul Judeţean Arad, prin Liceul Special „Sfânta Maria” din Arad, a participat în data de 11 noiembrie 2015, ora 18,00 în „Sala Ferdinand” a Primăriei Municipiului Arad, la un eveniment desfășura în cadrul proiectului.

Proiectul se află  la prima ediţie şi este destinat descoperirii şi premierii tinerelor talente arădene, în diferite domenii: dans modern şi sportiv, gimnastică, gimnastică aerobică, orientare sportivă, pictură, fotografie, atletism, foto, înot.

Un copil provenit din centru de plasament a fost unul dintre tinerele talente recompensate. Este vorba de elevul Alin Haraga, care a primit o Diplomă de Excelenţă pentru performanţa şi rezultatele deosebite obţinute la pictură. Alin Haraga este un copil instituţionalizat, de la casa de copii din Lipova, elev în clasa a VII-a, la Liceul Special „Sfânta Maria” din Arad. Talentul la pictură al acestuia a fost descoperit de cadrele didactice, care l-au încurajat să-şi perfecţioneze tehnica şi l-au ajutat să se înscrie cu portofoliul de lucrări la acest concurs de excelenţă. „Alin Haraga ne-a făcut o mare bucurie, câştigând acest premiu. Este un copil liniştit, cu talent şi ne bucurăm că este elevul liceului nostru şi ne reprezintă cu cinste”, a spus Florentina Cirin, directorul Liceului Special „Sfânta Maria” Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.