Trafic îngreunat, la Bătuţa

0
217

batuta
Update 1:Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că în județul Arad, în jurul orei 9,15, traficul rutier pe DN7 Arad – Deva a fost reluat în condiții normale. Pentru a se permite ridicarea unui autotren răsturnat în această noapte pe carosabil, circulația fusese oprită pe ambele sensuri la km 474+850 de metri, în localitatea Bătuța.
Update: La ora 8,15, Centrul Infotrafic anunţa că Poliţia a luat decizia întreruperii totale a circulaţiei, pentru a permite ridicarea autotrenului care s-a răsturmat în noaptea de duminică spre luni în zona localităţii Bătuţa.
Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează că, luni, în jurul orei 7,00, în zona localităţii Bătuţa, se circula cu dificultate, din cauza producerii unui eveniment rutier.
“Semnalăm că, din cauza răsturnării pe carosabil a unui autotren, se circulă ușor îngreunat (pe un fir, alternativ) pe DN7 Arad – Deva, la km 474+850 de metri, în localitatea Bătuța. Nu s-au înregistrat victime”, preciza Poliţia Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.