Tragic! Unul dintre cei mai buni alpiniști din istorie și care s-a căsătorit în urmă cu o lună nu mai e printre noi

0
648

La doar aproximativ o lună de la nuntă, tocmai când își începea cu adevărat viața de familie alături de femeia pe care o iubea cel mai mult, alpinistul arădean a încetat din viață, toate acestea în timp ce încerca să mai cucerească încă un munte.


Marea tragedie s-a confirmat în urmă cu foarte puțin timp, chiar de soția acestuia. Se pare că Zsolt Torok nu mai este printre noi, toate acestea fiind confirmate astăzi de soția sa printr-un mesaj pe facebook dedicat bărbatului care a făcut istorie și a celui care i-a devenit soț de aproximativ o luna: ,, Cel mai pur si mai frumos suflet a plecat dintre noi! Zsolt Torok”.
Acesta a încetat din viață, la doar 45 de ani, în timp ce făcea unul dintre lucrurile pe care le iubea cel mai mult, alpinismul.
Zsolt a fost dat dispărut sâmbătă după ce a plecat într-o escapadă în Munții Făgăraș. Salvamontiștii din Argeș și Sibiu au plecat în căutarea sa sâmbătă, 17 august după ce nimeni n-a mai reușit să dea de el.
În urma căutărilor, aceștua au găsit un trup, totuși având speranța că nu este tocmai marele iubitor al muntelui.
Aradul însă a intrat în doliu după ce echipele tereste ajutate de un elicopter al Ministerului de Interne au constatat că este vorba tocmai despre Zsolt Torok.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.