Trei plângeri penale de la Marțian pentru Mutu: „Se ocupă numai de escrocherii”

0
148

martianmutuNumele lui Adrian Mutu apare doar în scandaluri, în ultimul timp. Fotbalistul şi mama fostului internaţional au acum pe cap şi trei plângeri penale. Fostul prieten al lui Mutu, omul de afaceri Adrian Marţian, a anunţat astăzi că i-a dat în judecată. Acesta a înfiinţat în 2011 o fabrică care produce bio-diesel, la Oradea. Adrian Marţian susţine că el s-a ocupat de achiziţia şi transportul liniei de producţie, iar familia fotbalistului l-a scos din afacere şi a semnat un contract de vânzare – cumpărare illegal. „Familia Mutu, în ultimul timp, în loc să se ocupe de       lucruri serioase, respectiv băiatul de fotbal şi mama fiind pensionară, se ocupă numai de escrocherii şi lucruri necurate. Am mai făcut un demers, prin domnul avocat Tătar Dorin, făcând încă 3 plângeri penale faţă de familia Mutu, respectiv Mutu Adrian şi Mutu Rodica. Una dintre plângeri este pentru înşelăciune, având la bază un contract de vânzare – cumpărare un contract între mama lui Adrian Mutu şi Hulpe Viorica. Încă o plângere pentru gestiune frauduloasă şi încă unul pentru fals în înscrisuri, sub semnătură privată. Consider că făcând aceste demersuri, vor funcţiona mai bine lucrurile şi că în scurt timp să obţin bunul de care sunt deposedat, de mai bine de un an de zile”, a spus Marţian, preluat de prosport.ro.
Omul de afaceri spune că va­loarea acestei fabrici este de 15 milioane de euro. „Am avut un contract cu ei, am adus linia din Italia, am depozitat-o la ei. Va­loarea fabricii este de 15 mi­lioane de euro. Se produce motorină, se face bio-diesel. Există în orice moment în pericol să nu mai existe bunul”, a adăugat Marţian.
Clujeanul a devenit principalul finanțator al „Bătrânei Doamne” în iarna anului 2013, ajungând în cele din urmă să falimenteze societatea FC UTA SA exact acum un an.
Nu de puține ori, Marțian a susținut în presă că prietenul său, Adi Mutu, va veni alături de el la Arad ca și jucător și antrenor, însă, după cum se vede, relațiile dintre cei doi nu erau tocmai dintre cele mai bune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.