Un prim strat de asfalt pe strada Pinului

0
300

La începutul lunii aprilie, Primăria Municipiului Arad, prin direcţia de specialitate, a emis ordinul de începere al lucrărilor pe primele cinci din cele 55 de străzi de pământ din oraş. Este vorba despre străzile Pinului, Colţişor, Petuniei, Viilor şi Iosif Lengyel, unde atât traficul rutier, cât şi cel pietonal se desfăşurau defectuos. Lucrările programate de municipalitate presupun atât refacerea covorului asfaltic, cât şi reabilitarea trotuarelor şi a căilor de acces.

La mai puţin de o lună de zile de la începerea lucrărilor, prima stradă de pământ din cele 55, este asfaltată. Vorbim despre strada Pinului unde zilele acestea este turnat primul strat de astfalt.

Tot în 2019 vor fi reabilitate străzile: Iacob Cardoş, Badea Cârţan, Bârsei, Moşilor, Veronica Micle, Şelimbăr, Sibiului, Tribunul Axente, Ghica Vodă, Remus, Căminului, Putnei, Salciei, Reşiţei, Ialomiţei, Eftimie Murgu. Amplasamentele au fost deja predate, iar cel mai probabil după sărbători, aceste străzi vor intra etapizat în lucru.

Investiţia „Reabilitare străzi în Municipiul Arad – Etapa a II-a” este realizată din bugetului general al Municipiului Arad. În cadrul proiectului, care se va întinde pe durata a 40 de luni, vor fi reabilitaţi 64.000 mp de carosabil, 17.000 mp de trotuare, 20.000 mp de accese şi 34.000 mp de spaţii verzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.