Universitatea Cluj a pierdut la seniori, dar și-a luat revanșa cu juniorii UTA-ei

0
51

Clubul fanion al Araduui rămâne doar cu succesul de la seniori și cel mai important în weekendul în care a încrucișat pe trei fronturi săbiile cu Universitatea Cluj. În Liga Elitelor, ambele formații arădene au pierdut, cea mica cu 2-1 pe arena CSȘ, iar cea mare în Ardeal.
Echilibru rupt după pauză
A fost 5-2 pentru „șepcile roșii”, după ce la pauză situația era nedecisă: 2-2. Mager a deschis chiar scorul, iar Dinculescu a egalat spre final primei reprize. În actul al doilea s-a jucat într-un singur sens și Revesz a mai scos de trei ori mingea din poartă. „Am întâlnit cea mai bună echipă din campionat, nu degeaba e lider. E în permamentă mișcare pe teren, joacă rapid și eficient, se poate bate la titlu liniștit cu Viitorul lui Hagi. Dar, asta nu înseamnă că noi a trebuit să le facem cadou două-trei goluri ca în curtea școli, pe niște greșeli personale incredibile. Nu sunt deloc mulțumit cum merg lucrurile la echipă, dar mergem mai departe”, a precizat Francisc Tisza.
Antrenorul UTA-ei Under 19 i-a aruncat în lupta pe Revesz – Iova, Iuga, Lazăr, Dinculescu – Pop, Toma, Brănișteanu – Mager (Zopota), Costin Copaci (Ciubotariu). Etapa următoare, „alb-roșii” găzduiesc o altă formație din Cluj, Ardealul.
La ultima suflare
Clasați pe podium, „alb-negrii” nu concepeau să piardă puncte la Arad, iar până la urmă și-au atins scopul. Aveau să marcheze golul victoriei în cel de-al treilea minut de prelungire la o fază ce anunța mare lucru, ajutați fiind și de șansă, balonul sărind exact la un fotbalist clujean din bară.
Prin urmare, tabela avea să arate 1-2, scor final, primele goluri venind în prima repriză. Mai întâi au înscris vizitatorii după un șut de la distanță, iar Țurcanu a egalat de la punctul cu var, cel faultat în careu fiind Nick Faur. Acesta din urmă a mai ratat o bună ocazie după pauză, când reluarea sa din careu a fost respinsă de pe linia porții de un adversar.
„A fost un meci de mare luptă și angajament, pe un teren foarte greu. Credeam că Universitatea ne va pune probleme în special la fazele fixe și asta pentru că au echipă de gabarit, dar până la urmă am luat cele două goluri din acțiune. La al doilea am avut puțin ghinion, un ghinion ce ne-a mai urmărit de-a lungul acestui campionat, când am mai piedut și alte puncte prețioase în prelungiri. Spe­răm să ne revanșăm etapa trecută, când jucăm tot acasă, în prima etapă a returului, în fața altor clujeni, cei de la Ardealul”, a spus Costel Bogoșel, tehnicianul „alb-roșiilor” la finalul confruntării.
Guia – Savin, R. Faur, Rogojan, Laza – Sabău (82 Ciucifara), Adam – Budică (61 T. Bodri), Țurcanu, Vasile- N. Faur a fost echipa aliniată de UTA Under 17 împotriva Universității pe areana „CSȘ” Gloria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.