Utilaje agricole de 40.000 de euro declarate furate, depistate la Nădlac

0
68

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat un cetăţean britanic care intenţiona să introducă ilegal în România o semiremorcă marca Schmitz şi un tractor marca Claas, ambele declarate furate din state ale Uniunii Europene.

Colin B., de 57 de ani, care conducea un ansamblu de autovehicule format dintr-un cap tractor marca Daf şi o semiremorcă marca Schmitz, cu numere de înmatriculare bulgăreşti, transporta trei tractoare.

„În urma verificărilor în bazele de date, colegii mei au constatat faptul că semiremorca figurează cu menţiunea „bun căutat pentru confiscare”, în sensul că aceasta este declarată furată în Franţa din data de 07.11.2013, iar unul dintre cele trei tractoare, marca Claas, era declarat furat în Anglia, din data de 28.03.2014. Faţă de cele constatate şoferul a declarat că nu ştia că autovehiculele sunt furate, acesta având rolul de a transporta marfa din Anglia în Bulgaria”, preciza comisar şef Daniel Iancu, din cadrul Poliţiei de Frontieră Arad.

Poliţiştii de frontieră cercetează persoana sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire şi conducere a unei semiremorci neînmatriculate pe drumurile publice, cele două autovehicule, în valoare totală de 40.000 de euro fiind indisponibilizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.