Vâlcea devine CSM Metalul Reșița și joacă în Valea Domanului

0
127

Site-ul expressdebanat.ro anunță că tratativele dintre CSM Râmnicu Vâlcea și Reșița fotbalistică sunt aproape de concretizare. Cătălin Rufă, președintele trupei din Zăvoi, e pe punctul să-și mute întreaga tabără pe arena ce poartă numele lui Mircea Chivu, mutare care practic readuce fotbal de ligă secundă în Valea Domanului.
Echipa va purta numele CSM Me-talul Reșița și ar urma să fie pregătită de Alexandru Pelici și fostul atacant Victoraș Iacob. Cei doi ar trebui să-și aleagă lotul din ce au avut la dispoziție Vîlcea și AFCM Reșița, ultima grupare urmând să activeze mai departe în Liga a III-a, dar acolo vor ajunge fotbaliști tineri de la Gloria Reșița.
În același timp, primarul reșițean Mihai Stepanescu a anunțat transformări la stadion, cu înlocuiri de scaune deteriorate, refacere de gazon, montare de nocturnă plus un teren sintetic de antrenament.
Reșița a văzut ultima dată fotbal de nivelul ligii secunde în sezonul 2007-2008, atunci când FCM Reșița continua tradiția fostei prim-divizionare CSM.
Acea formație s-a destrămat, suporterii „Milanului din Banat” de odinioară încurajând apoi echipele FC Școlar și actuala AFCM, ambele activând doar la nivelul eșalonului al treilea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.