Vedeta zilei – Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană

0
136

Andreea Bălan a avut parte de o zi cum nu s-ar fi așteptat vreodată. Ve­deta a născut o fetiță la o clinică privată din Capitală, însă în timpul operației de cezariană a suferit un stop cardio-respirator.
Această veste șocantă a venit chiar de pe pagina de socializare a Andreei. George Burcea, soțul acesteia, a fost cel care a ținut să clarifice orice informații ar fi putut apărea cu privire la acest subiect.
„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă. Fetița noastră, Clara Maria, este sănătoasă și cântărește 3.2 kg. Mulțumim întregii echipe medicale pentru profesionalismul de care a dat dovadă. Vă mulțumim pentru mesaje și vă vom ține la curent cu starea de sănătate a Andreei”, a fost mesajul actorului George Burcea, publicat pe rețe­lele sociale.
Surse din preajma Andreei au confirmat că sta­rea solistei este stabilă.
Reprezentanții spitalului au declarat, ieri, că „Pacienta a fost supusă unei cezariene, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi pre­vă­zută prin investigațiile anterioare. Situația a fost gestionată cu succes. Sunt foarte rare aceste incidente, una la 80.000 nașteri.” Click

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.