Vedeta zilei – Aurel Tămaş s-a mutat cu amanta

0
817

Celebrul cântăreţ de muzică de petrecere Aurel Tămaş nu se mai fereşte deloc! S-a despărţit de femeia cu care a fost însurat 20 de ani şi s-a mutat cu amanta mult mai tânără. Ba, mai mult, ca să o ţină aproape, i-a deschis şi o go­goşerie în Cluj. Cu toate acestea, soţia artistului ne-a spus că încă îl iubeşte.
Soția solistului, Marieta Tămaş, a declarat pentru Click.ro: „Fiecare îşi trăieşte viaţa cum vrea pentru că suntem liberi. Nu mă interesează prea mult despre domnişoara cu care e soţul meu. Nu sunt divorţată de Aurel Tămaş şi îl iubesc pentru că e soţul meu”.
La 57 de ani, Aurel Tămaş trăieşte a doua tinereţe. Celebrul cântăreţ nu se mai fereşte de ochii lumii. El şi-a „oficializat” relaţia cu amanta mai tânără cu 31 de ani. Eliza Ancău (26 de ani) are mai multe titluri de miss în palmares.
Se pare că Tămaş are această rela­ţie extraconjugală de peste patru ani. „Aurel o răsfaţă pe Eliza cu tot ce-i pof­teşte inima. A luat-o cu el în America, îi cumpără bijuterii, haine, o ajută cu tot. Ei se feresc foarte mult, nu ies împreună, însă oamenii de pe aici au aflat. Şi Marieta, soţia lui Aurel, ştia de această amantă, însă nu a vrut să tulbure apele. De ce să facă scandal, mai ales când au şi un băiat şi se pot face de ruşine aici în oraş?!”, a declarat o prietenă a lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.