Vedeta zilei: Bella Santiango își va aduce fetița în România. A câștigat «X Factor» pentru ea!

0
271

După ce s-a luptat din greu să câș­tige unul dintre cele mai apreciate concursuri de voci, Bella Santiago își poate vedea în sfârșit visul devenit realitate! Nu, nu este vorba de obținerea marelui premiu, ci de faptul că poate într-un final să își aducă fetița în România, micuța locuind în prezent cu bunica ei, mama Bellei, în Filipine.
Încă de la primele sale clipuri de prezentare de la X Factor, Bella Santiago a devenit extrem de emoționată atunci când a fost adusă în discuție fetița ei, de șapte ani. Bella a dezvăluit, la momentul respectiv, prin­tre lacrimi, că a plecat din Fili­pine pentru a reuși să strângă bani, cu scopul de a-și întreține familie. Fetița ei, pe care nu a mai vă­zut-o în carne și oase de câțiva ani buni, se află în grija mamei Bellei, însă cele două nu au o situație financiară prea strălucită.
„O să o aduc pe fata mea. O să merg cu soţul în martie în Filipine să o aduc aici, să stea cu noi. De doi ani nu am văzut-o. Acum sunt foar­te fericită că o s-o aduc aici şi asta este cel mai important. Am venit în Ro­mânia să lucrez, să fac bani pentru ea. A fost fericită când i-am spus. Abia aş­teap­tă să ajun­gă aici”, sus­ține Bella.
Click

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.