Vedeta zilei – Bieber, aflat în tratament pentru depresie, le cere fanilor să se roage pentru el

0
226

Cântăreţul canadian Justin Bieber a afirmat că trece printr-o perioada dificilă şi le-a cerut fanilor să se roage pentru el, la o lună după ce au apărut informaţii potrivit cărora s-ar trata pentru depresie, relatează foxnews.com.
Justin Bieber a făcut dezvăluirile sâmbătă, pe reţeaua de socializare online Instagram, printr-un mesaj însoţit de o poză în care apare alături de mana­gerul său, Scooter Brown, şi de rapperul Kanye West.
El a afirmat că vrea să-şi ţină la curent fanii cu ceea ce se întâmplă în viaţa lui. Acesta spune că se simte „deconectat şi ciudat”, dar că „îşi revine tot timpul, aşa că nu se îngrijorează”.
Problemele sale sunt cauzate de viaţa sa personală. Deşi speculaţiile privind faptul că suferă de depresie au apărut de aproximativ o lună, acestea nu arată că el ar fi nefericit în dragoste. Conform unei surse citate de revista People, depresia cântăreţului nu ar avea nicio legătură cu soţia sa, fotomodelul Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin, cu care s-a căsătorit în septembrie 2018. Sursa a afirmat că el „este foar­te fericit că este însurat cu ea, doar că se chinuie cu altceva pe plan mintal. El este înconjurat de oameni care îl ajută şi face tratament şi crede că se va simţi mai bine cu­rând”. Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.