Vedeta zilei – Dan Bălan este antrenor la „The Voice” Ucraina

0
133

Dan Bălan a făcut senzație în Ucrai­na! Artistul a fost cooptat în juriul celebrului format TV internațional de talente „The Voice”. Acum, el este cea mai căutată persoană pe Google în luna ianua­rie, în Ucraina, într-o perioadă în care țara se află în plină campanie electorală.
Aflat la cel de-al nouălea sezon, show-ul „The Voice” Ucraina are parte anul acesta de efervescența și talentul antrenorului Dan Bălan, care a interpretat deja în cadrul emisiunii o varintă a celebrei melodii „Dragostea din tei” alături de o concurentă, ridicând sala în picioare. Katerina Begu (26 de ani), o basarabeancă stabilită în Odesa, i-a impresionat pe cei patru jurați. Dan Bălan a spus că nu s-a așteptat niciodată ca piesa pe care a scris-o să fie interpretată într-o astfel de variantă, urcând pe scenă alături de Katerina și cântând împreună, în limba română.
Nominalizat la premiile Grammy și autor al unora dintre cele mai cunoscute hit-uri mondiale, Dan Bălan a lansat anul trecut „Numa Numa 2”, o continuare a fenomenului „Dragostea din tei”, cu vi­deoclip filmat în Uganda, Africa. Piesa a avut un succes uriaș încă de la lansare, devenind un fenomen cu peste 10 mi­lioane de vi­zualizări în prima săptămână și prezență în cele mai relevante topuri din întreaga lume.
Click

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.