Vedeta zilei – Ed Sheeran s-a căsătorit în secret cu iubita sa din copilărie

0
187

Cântăreţul britanic Ed Sheeran s-a căsătorit în secret cu iubita sa din copilărie, Cherry Seaborn, iar ceremonia a avut loc cu puţin timp înainte de Crăciunul anului trecut, la reşedinţa din Suffolk a starului, relatează Mediafax.
Potrivit unei surse apropiate artistului, la eveniment au participat foarte puţini membri ai familiei şi câţiva prieteni vechi, aproximativ 40 de persoane.
Sheeran şi Seaborn se cunosc din copilărie, dar au devenit un cuplu în 2015 şi s-au logodit în ianuarie 2018. Starul pop a declarat la un moment dat că au decis să poarte verighete pentru ca nimeni să nu afle când se vor căsători.
În vârstă de 28 de ani și deţinător a patru premii Grammy, a fost cel mai bine vândut artist al anului 2017, potrivit International Fede­ration of the Phonographic Industry, organizaţia care reprezintă interesele industriei de înregistrări muzicale la nivel global.
Albumul lui Sheeran „Divide”, al tre­ilea din cariera sa, a fost cel mai bine vândut material discografic în 2017, iar „Shape of You” a fost single-ul care a înregistrat cele mai mari vânzări.
Ed Sheeran va susţine un concert pe Arena Naţională din Bucu­reşti pe data de 3 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.