Vedeta zilei – Fosta soţie a lui Michael Jackson confirmă speculaţiile că starul nu este tatăl biologic al celor doi copii ai lor

0
86

Debbie Rowe, fosta soţie a lui Mi­chael Jackson, a afirmat că starul nu este tatăl biologic al celor doi copii ai lor, că a fost folosită doar ca un „recipient” în timpul mariajului şi că nu a întreţinut relaţii sexuale cu acesta, scrie thesun.co.uk.
Debbie Rowe şi-a descris rolul din căsnicia cu Michael Jackson ca fiind si­milar celui unui cal de prăsilă. Aceasta a mai spus că sperma starului nu a fost folosită în conceperea celor doi copii ai cuplului, Prince Michael Jr. şi Paris.
Speculaţiile privind faptul că Jackson nu este tatăl biologic al celor doi copii există de mult, deoarece aceştia au pielea şi părul deschise la culoare, iar ochii lor sunt albaştri.
Debbie Rowe, o fostă asistentă me­dicală, l-a cunoscut pe Michael Jackson pe vremea când lucra la clinica renumitului medic dermatolog Arnold Klein. Aceştia s-au căsătorit în 1996, la trei luni după ce Jackson a divorţat de Lisa Marie Presley. Motivul care a stat în spa­tele căsniciei celor doi a fost dorinţa lui de a avea copii, fapt acceptat de Rowe.
Debbie şi Michael au divorţat în ‘99, după trei ani de căsnicie, iar Jack­son a primit custodia unică a fi- ­u­lui şi fiicei sale. Moti­vul oficial al despărţirii a fost incapacitatea lui Rowe de a se obişnui cu faima, dar gu­rile rele afirmă că mariajul a fost, de fapt, doar unul de decor.
Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.